torsdag 13 december 2012

Hej!

Vilka fantastiska barn ni har!! De har fått jättemycket beröm av oss för sitt fina Luciauppträdande!

Jag vill också passa på en gång till att tacka (från oss tre) för den fina julklappen som vi fick av er, Tack Tack!!

På tisdag ska vi gå till biblioteket så kolla gärna hemma om det finns någon biblioteksbok att lämna tillbaka innan jullovet.

Nästa vecka kommer vi att arbeta med den sista bokstaven för terminen, Å. Annars kommer vi fokusera på att bli helt färdiga med allt vi har påbörjat. Vi kommer också att klämma in lite mys och pyssel då och då, och såklart städa. På onsdag kommer vi att städa och göra fint. Barnen kommer att få ta hem en hel del teckningar och pyssel så det vore bra om ni skickar med en kasse att bära allt i på onsdag.

Jag håller också på att LUS-a barnen för fullt (alltså kolla av deras läsutveckling). Det är verkligen roligt att se vilka framsteg de har gjort bara på 3 månader! Det märks att de har läst flitigt under läsprojektet. Jag försöker också att hinna kolla av matten med alla barnen men det blir nog en del som får vänta till efter jullovet.

På torsdag är det sista idrotten för terminen. Efter lunch är det fritids för alla.

På fredag är det som ni vet ingen skolavslutning. Vi kommer att mysa lite med film och kaka i klassrummet mellan 8.30 - 10. Efteråt blir det fritids. Terminsintygen kommer såklart att delas ut som vanligt.

Den 8 januari så är det skolstart! Då ses vi igen enligt schema.

Eftersom det  här blir sista bloggen för terminen vill jag passa på att tacka er föräldrar för en jättefin termin!!

Hoppas ni får en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!


/Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar