fredag 23 augusti 2013

Veckobrev!


Hej allihop!

Efter en underbar sommar är vi äntligen igång med skolarbetet!
Jag märker att barnen är sugna på att lära sig nya saker och det är väldigt inspirerande. Det har varit lite ansträngande dagar för dem och det har speciellt märkts i slutet. De är vana att ha fler avbrott och kortare raster. Det kommer att ta några veckor för dem innan de nya rutinerna sätter sig.

Då vi har två nya elever i klassen så har vi gjort en del namnlekar. Vi har kommit överens om nya trivselregler som barnen har fått sätta sin tumme på. De har fått bekanta sig med sina nya arbetsböcker (Den magiska kulan och Matte detektiverna) och även arbetat lite i dem. De har haft sin första musiklektion och de var väldigt nöjda och glada när de kom tillbaka. Idag, fredag har de även sin första idrotts lektion.

Nästa vecka kommer vi att vara ute lite mer för att gruppen ska komma samman. På fredagen den 30/8 så är det arbetslagsdag och alla mentorer är med sin klass. Det innebär att vi inte har någon idrott eller musik. Vi har bestämt tillsammans med 1B till den nya parken vid skytteholm. Då behöver barnen lunchmatsäck!
Barnen blir törstiga och de är vana vid att kunna dricka i klassrummet. Vi har dessvärre inga muggar. Det vore bra om barnen hade med sig en mugg med namn på så snart som möjligt.

Övrig info:
Sjukanmälan görs före kl.7.45 på skolwebben. Det går även att ringa på telefonnummer 08-508 07 699.
Ange antal dagar så långt det går t.ex. resten av veckan eller två dagar. Annars måste ni anmäla för varje ytterligare dag.
Titta även på skolwebben om era kontaktuppgifter stämmer och gå in och ändra om något är fel.

Jag  har inte fått schemat än men tiderna ska ni såklart få!
Måndag 8.15-13.00
Tisdag 8.15-13.20
Onsdag 8.15-12.40
Torsdag 8.15-13.30
Fredag 8.15-13.50

Jag skickar schema så fort allt är klart!

Trevlig helg
Salina Jennifer Andreas




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar