torsdag 5 juni 2014

Veckobrev!

Tack alla föräldrar och barn för ett trevligt läsår!

Sista skolveckan har nått sitt slut och det här blir läsårets sista veckobrev. 
Vårterminen har som vanligt gått väldigt fort och nu vill man gärna stanna tiden för att hinna njuta av allt arbete barnen gjort och allt vi hunnit uppleva tillsammans.

Denna vecka har vi arbetat klart med sista kapitlet i matteboken. Barnen har arbetat med lite extra arbeten som de påbörjat tidigare. Vi har varit på utflykt till Judarnskogen där vi fikade och tittade efter djur. Några så skymten av salamandrar men annars såg vi spindlar, blodiglar, grodyngel och grodor. 
Vi har haft sommarpyssel och idag på trygghetsdagen så har barnen tillsammans med en 4:a fått skriva rim. Dessutom var det föreläsning med en "hemlig gäst". Denna visade sig vara Petter. Det var en mycket uppskattad föreläsning bland eleverna.

Nästa vecka ska barnen få smala ihop sitt material de arbetat med under året och ta hem. De behöver påsar för det, några har redan tagit med sig. De ska få tömma sina pärmar och städa bänkar och klassrum. 
På måndag är det utflyktsdag för hela skolan och vi åker tillsammans med 1B till Skytteholmsparken. Det var där vi inledde i höstas och vi tycker det kan vara trevligt att återkomma dit. Barnen behöver matsäck men vi äter mellanmål när vi kommer tillbaka. Alla barn behöver vara här kl 8.15. 

På onsdag är det skolavslutning och barnen samlas i klassrummet 8.45, ni föräldrarna går till ljushallen. Därefter har vi avslutning i klassrummet med utdelning av diplom mm innan vi går ut på innergården för vårt traditionsenliga fika med tårta. 

Hoppas ni får en trevlig och solig Nationaldag och en härlig helg!
Hälsningar
Salina, Jennifer och Fanny


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar