fredag 5 juni 2015


Stjärnans fritidshem vecka 24


Hej alla barn och föräldrar! Sista veckan innan sommarlovet är över! Det har varit en härlig vecka med massor av lek och sol. Bland annat har vi varit på FK-valen och haft kompis dag med treorna. Vi har även börjat förbereda inför skolavslutningen med att skapa dekorationer under lotta lekkompisdagen som vi hade i onsdags. Under fredagseftermiddagen har vi varit ute på skolgården och njutit av värmen som äntligen har kommit på alvar. OBS! Vi har massor av kvarglömda kläder här på fritids, leta gärna för att se om det är något som tillhör er. På tisdag eftermiddag försvinner dem till bättre behövande.OBS! På måndag är det heldags-utflykt med klassen, vi kommer att åka till stora Blecktornsparken och är tillbaka på skolan ca kl.14.00. Matsäck medtas av var och en.

 

Trevlig helg önskar personalen, Stjärnans fritidshem.

 

Det här händer på Stjärnans fritidshem vecka 24


 

Måndag: Vi är ute en stund på skolgården, hur länge beror på hur barnen känner efter vår utflykt. Därefter går vi in i aktivitetsgrupper.

 

Tisdag: På tisdag är det städdag på fritids. Vi kommer att fixa iordning städa och dekorera. Eftersom det var många som glömde att det var leksaksdag denna fredag gör vi ett nytt försök på tisdag. En valfri leksak får alltså medtas.

 

Onsdag: Skolavslutning! Därefter gemensamt fritids.

 

Torsdag: Önskedag barnen kommer att få önska mellan olika aktiviteter så som pingis, film, fotboll i kaninburen och dylikt.

 

Fredag: Planeringsdag, fritids har stängt.

 

Med reservation för eventuella ändringar.

 

Med vänliga hälsningar,

Personalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar