onsdag 23 februari 2011

Gosedjursdag

Hej!

På fredag tänkte vi anordna en gosedjursdag för våra barn i både 1A och 1B, hett efterlängtat av många. Så ta med dig ett gosigt kramdjur (om du vill, det är frivilligt) på fredag. Efter lunch blir det gosedjursdisco i klassrummet.

Vi har äntligen fått både matta och gardiner i klassrummet, och det börjar bli lite mer ombonat. Det dämpar ljudet också. Vi har möblerat om, och provar nu om vi kan sitta vända mer mot smartboarden. Vi är inte helt nöjda ännu, så vi kan komma att ändra lite vartefter. Det ska ju vara fungerande och praktiskt för alla, och passa olika arbetssätt. Vi är ju ganska många om utrymmet, som bekant!

Idag var det spännande att se vilka djurspår barnen hade hittat. Där fanns mest harspår och rådjursspår, men också spår från räv och koltrastar. Kul! Vi har nu en "spårutställning" längst ner i klassrummet, kom gärna in och titta om ni har tillfälle.

Det var en ny läxa i Livsviktigtboken. Barnen ska rita och skriva om en gång när de varit ledsna. Läxan är till onsdag efter lovet, vecka 10. Alla fick med sig boken idag.

Till sist en påminnelse från bitr. rektor Johan, angående enkäten om fritidsverksamheten, ni som ännu inte svarat, får gärna göra det så snart som möjligt.

Trevlig helg, och ett skönt sportlov!

Solveig, Anneli, Johanna och Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar