torsdag 28 mars 2013

Glad påsk!

Hejsan!

Eftersom det lider mot påsk så har vi pysslat en hel del den här veckan. I onsdags arbetade vi tillsammans i våra faddergrupper F-2 och gjorde söta små påskkort! Idag målade vi påskris med hjälp av vattenfärg som vi blåste ut med sugrör!





I NTA har vi experimenterat med balansbrädan. Barnen har byggt balanserande konstruktioner som de ritade av. Det gäller att röra sig försiktigt och hålla tungan rätt i mun!



I matte har barnen deltagit i "kängurutävlingen". Syftet med den är att väcka barnens intresse för problemlösning. Det var lite kluriga uppgifter och ibland svårt att läsa instruktionerna men vi tog oss igenom uppgifterna tillsammans.

Efter påsklovet så är det Temavecka tillsammans med 1B. Vi kommer att arbeta i blandade grupper tillsammans med 1B. Veckan kommer att avslutas med en gammeldags skoldag på fredag 12/4. För att det ska bli så "gammeldags" som möjligt så skulle det vara kul om barnen kommer utklädda till skolan i lite tidsenliga kläder (allt efter vad ni har hemma som kan passa). Barnen skall också ha med sig matsäck precis som det var förr i tiden.

Glad påsk!!

/Jenny



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar