onsdag 15 december 2010

Julavslutning

Hej!

Här kommer årets sista blogg. Idag har vi pysslat i hela huset. Barnen har gått med sina faddrar och fadderbarn till olika stationer, där de bland annat tillverkat hjärtan, snögubbar och julgranskarameller. Allting finns på deras hyllor, och de får ta hem det direkt idag. Kanske de blir fina julklappar?

I morgon, torsdag, kommer vi äntligen att ha lite "vanliga" lektioner. Vi ska bland annat få höra om allas favoritbok. Det ska bli trevligt, inga långa föredrag krävs, utan det viktiga är att man får prova på att våga prata inför gruppen.

Vi ska också sammanställa läshattarna, och göra ett fint häfte, med fram- och baksida.

Sedan är det inte så mycket annat kvar än att städa och göra klart!

På fredag är det återigen dags för lite pyssel på förmiddagen, denna gång i trygghetsgrupperna F-9, som jag skrev om förra veckan.
Vi ska också gå ut och öva på hur vi ska stå, och öva på sången vi ska sjunga på julavslutningen.

På måndag är det vanliga tider på dagen, sedan börjar skolavslutningen klockan 18.00 ute vid scenen på stora skolgården. Barnen kommer att stå klassvis på bestämda platser nedanför scenen, ni föräldrar får ta plats bakom avspärrningen. Efteråt samlas vi, barn och föräldrar i 1A, vid stora trädet på vår innergård för att dela ut terminsintygen, och önska varandra en god jul.

Påminner om att ni även kan gå in på bitr.rektor Johans blogg F-2, och läsa om avslutningen. Det kommer även ut aktuella terminstider, datum för APT och andra viktiga datum.

Som ni säkert redan vet går Tobias vikariat ut till årsskiftet, och Johanna kommer tillbaka. Vi tackar Tobias så jättemycket för den här tiden, och önskar honom lycka till med framtida projekt/ studier.

Till sist vill vi passa på att tacka för den här terminen och önska alla en riktigt god jul!

Solveig, Anneli, Lena och Tobias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar