fredag 10 december 2010

Sista skolveckan

Flera av barnen har varit sjuka med feber, huvudvärk och illamående i veckan, och nu har också jag (Solveig) drabbats torsdag och fredag. Jag hoppas vara på benen på måndag, i alla fall. Luciaövningarna har gått bra, hörde jag. Barnen kan alla texterna utantill, så nu gäller det bara att få det att låta högt och bra, och helst på samma gång. Det är inte alldeles enkelt med så många barn! Välkomna på måndag kl 8.30 i ljushallen! (Barnen samlas ombytta och klara kl 8.15 i klassrummet.)

På onsdag ska vi julpyssla hela F-2 tillsammans i faddergrupperna. Jag tror våra barn har längtat efter att få fadderbarn i F-klassen. Förskoleklassen skulle bli glada om de kunde få era tomma toarullar till pysslet.

Mera julpyssel blir det på fredag då vi ska pyssla i trygghetsgrupperna F-9. Det blir samma grupper som vi hade på trygghetsdagen i september. Våra "stora" nior i 9A var supertrevliga och gulliga med våra ettagluttare! Det ska bli kul att träffa dem igen.

Läsprojektet är nu slut, och vi tänkte att det vore trevligt att få veta vilken som är barnens favoritbok. De har därför fått ett litet arbetsblad i läxa, där de ska rita och berätta om sin favorit. Läxan ska vara klar på torsdag den 16/12. Ingen ny läsläxa denna vecka.

Trevlig helg!

Solveig, Anneli, Lena och Tobias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar