torsdag 7 april 2011

Vårkänslor

Hej!

Vi har börjat samla på vårtecken, och idag fick vi den första tussilagon! Barnen har målat stora teckningar av vad de tänker på när det börjar bli vår. Man kan cykla, ha lättare kläder och spela kula nämndes bland annat. Det är en härlig tid vi har framför oss nu!

Nästa fredag kanske vi går till Björklunds hage tillsammans med 1B, återkommer när vi vet bestämt. Vi går i så fall på förmiddagen, och går tillbaka lagom till lunch.

Vi har jobbat vidare med balansera och väga-temat. Den här gången handlade det mycket om att flytta stödpunkten. Barnen skulle först göra förutsägelser och sedan genomföra uppdraget för att se hur det blev. Nästa vecka ska vi tillverka mobiler.

Det är ungefär hälften som har haft sina samtal under veckan. Det är alltid trevligt att träffas och prata om hur det går. Ser fram emot att träffa alla er andra nästa vecka.

Det är snart dags för vår vernissage F-2. Ni är välkomna hit och titta på alla fina saker som barnen gjort främst under rymdtemat, men även andra alster, på torsdagen den 28/4 mellan klockan 15 och 17.

Trevlig helg!

Solveig, Anneli, Lena och Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar