fredag 8 maj 2015


Stjärnans fritidshem vecka 20


Hej alla härliga barn och föräldrar!

Nu är dem hektiska temaveckorna över och dem kulminerade igår i en vernissage här på skolan. Det har varit väldigt roligt men också ganska stressigt då det var mycket som skulle hinnas med. Vi hoppas att ni alla kunde ta del av alla underbara rymdprojekt som barnen har hållit på med dem senaste veckorna och även njuta av dem övriga årskursernas utställningar. Vi la märke till att dem två filmvisningarna i alla fall var fullproppade. Under dem här veckorna har det fokuserats mycket på temat rymden, inte bara under skoltid utan även på fritids. Detta har inneburit att den ordinarie verksamheten har kommit något i kläm men från och med nästa vecka kör vi på nästan som vanligt.

 

 OBS! På tisdag infaller nämligen fritidshemmens dag. Denna firar vi med pompa och ståt på skolgården. Det kommer att arrangeras en mängd stationer och lekar lotteri och dylikt för barnen. Dessutom kommer det hållas en frisyrtävling under dagen. Den med roligast, häftigast, vackrast frisyr kommer i slutet av dagen att erhålla ett speciellt pris som annonseras på skolgårdsscenen, så förbered er väl. Fritidshemmens dag kommer att pågå från ca kl.13.00–15.00. Alla årskurser kommer att delta.

 

Trevlig helg och hoppas att det fina vädret håller i sig så att vi alla får komma ut och få en försmak av sommaren

 

Detta händer på stjärnans fritidshem vecka 20


 

Måndag: Vi startar veckan med att vara på skolgården och lottade lekkompisar med sammarbetslekar för dem som inte har kunnat deltagit tidigare därefter går vi in i aktivitetsgrupper.

 

Tisdag: Fritidshemmens dag 8-kamp, lotteri, korvgrillning och frisyrtävling står på agendan. Pågår mellan ca kl.13.00–15.00.

 

Onsdag: Utflyktsdag! Vi beger oss denna vecka till FK-vallen tillbaka på skolan ca kl.16.00.

 

Torsdag: Kristi himmelsfärd, skolan är stängd.

 

Fredag: Klämdag och gemmensamma fritidsaktiviteter för hela F-3.

 

Med reservation för eventuella ändringar.

 

Mvh,

Personalen, Stjärnans fritidshem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar