måndag 9 maj 2016


Fritidshemmet Stjärnan vecka19


 

Hej alla barn och föräldrar! Hoppas att ni alla har hunnit njuta av solen och den långa helgen oavsett om ni varit på fritids eller inte! Här på fritids har vi verkligen passat på att njuta nu när solen äntligen har visat sig ordentligt. Bland annat har vi startat igång Södra Ängbys egen EM-turnering som pågick under måndagen och onsdagen och kommer fortsätta under hela maj. Under tisdagen var vi också ute på skolgården och under fredagen var dem som var på fritids iväg och spelade minigolf.

 

Fritidshemmens dag!


 

Under tisdagen 10/5 infaller fritidshemmens dag! Detta kommer vi att uppmärksamma och fira genom en sjukamp som sker på skolgården mellan kl.13.00–15.00. Precis som förra året utlyser vi även en frisyrtävling där den häftigaste, roligaste och snyggaste frisyren kommer att belönas med ett litet pris. En tipspromenad kommer även att finnas där barnen får svara på frågor kring fritidshemmen och dess personal här på Södra Ängby. Vi skulle uppskatta om så många som möjligt vill och kan stanna under denna eftermiddag!

 

Fritidshemsevent!


 

På torsdag 12/5 är det fritidshemsevent på Stockholm Waterfront med start kl.16.00. Detta innebär att en stor del av den ordinarie personalstyrkan kommer att åka iväg men vikarier finns på plats. Är det så att ni vill att ert/era barn ska gå tidigare denna dag är det bara att maila oss. Gärna med god marginal.

 

Det här händer på Stjärnan vecka 19


 

Måndag: Fotbollsturnering för dem som valt att vara med. 3b repeterar inför pjäsen. Vi andra är ute på skolgården.

 

Tisdag: Fritidshemmens dag!

 

Onsdag: Fotbollsturnering. Övriga på skolgården eller i hejaklacken.

 

Torsdag: Vi är ute på skolgården.

 

Fredag: Fredagskommitté uppe på FK-vallen eller Blacken. Därefter är vi kvar och leker. Tillbaks senast kl.16.00.

 

Mvh, Personalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar