torsdag 16 maj 2013

Bondgårdsbesök m.m.

Hej på er!

Vilken härlig dag vi hade på Lovö Prästgård i måndags! Hoppas att barnen har berättat lite om vad vi fick se och göra. Det var extra givande och kul att våran "guide" lät barnen komma nära och känna mycket.










På tisdag nästa vecka är det dags för en trygghetseftermiddag igen då vi träffas och hittar på något kul med de stora barnen på skolan. Vi håller på till 14.30 på tisdag och barnen får därför sluta lite tidigare på måndag då det är fritids efter lunch.

Barnen kommer att få skriva ett brev till er som vi vill att ni svarar på innan terminens slut. Det kommer att sparas i barnens portfolio och blir ett värdefullt minne från ettan. På tisdag fm skriver vi brevet och skickas hem så snart vi är färdiga i barnens väskor.

Jag håller på för fullt och kollar upp barnens läsning och IUP-mål. På söndag 27/5 ska skolwebben vara uppdaterad med läsutvecklingen. Jag kollar även av matten och barnens skrivförmåga lite extra för att kartlägga vad vi behöver fokusera lite extra på de sista veckorna i ettan.

På fredag kommer vi att gå på en liten exkursion med barnen. Vi kommer att ta med vår frukt och luppar för att undersöka våren på lite närmare håll. Vi ska också se vad som har hänt med skräpet som vi grävde ner i höstas!

Ha en skön helg!

/Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar